Welkom

Welkom bij Vuurwerk Multimate Edam

De  nummer 1 in vuurwerk in de regio Edam, Volendam, Zeevang, Waterland en Purmerend. Maar ook ver daarbuiten weten steeds meer klanten ons te vinden. Wij verkopen een zeer uitgebreid assortiment vuurwerk van onze leverancier Wolff Vuurwerk. De vuurwerkartikelen van Wolff worden reeds vele jaren hoog gewaardeerd door de vuurwerkliefhebbers. Op meerdere fora is Wolff sinds meer dan 10 jaar niet uit de top 3 geweest. Het label Dynasty is het bekenste merk van Wolff en staat voor inovatie, uitstraling en kwaliteit.

 

Profiteer ook van onze voorverkoopacties, bij elke voorverkoop bestelling ontvang u gratis vuurwerk, afhankelijk van het bedrag ontvangt u een bepaald artikel.

(stunt-artikelen en bundel-voordeelpakketten zijn uitgesloten van deze actie).

 

 

Je kan online bestellen en veilig betalen met iDeal op deze website. Wil je je voorverkoop bestelling liever contant of per pin betalen? Kom dan op tijd langs met een overzicht van je gewenste artikelen. Bij het opgeven van een bestelling, dien je ook een een dag (28, 30 of 31 dec) en een tijdstip (blokken van 2 uur) door te geven, zo kunnen wij er voor zorgen dat je bestelling bij het ophalen direct voor je klaar staat. Wegens een wijziging in de regelgeving, zijn wij verplicht om de kosten van verpakkingsmateriaal (plastic tas) aan je door te berekenen, dit wordt automatisch verwerkt in het bestelproces. Sinds 2018 is de klant verplicht om een pijl lanceerstandaard aan te schaffen, bij aankoop van een product, waar 1 of meerdere pijlen inzit. De kosten hiervan hebben wij zo laag mogelijk gehouden en wordt automatisch verwerkt in het bestelproces.

 

Begin december staan alle artikelen weer in de entree hal van Multimate, maar ook tijdens de vuurwerk verkoopdagen kan je op je gemak alle artikelen bekijken op onze uitgebreide dummy show. Wij beschikken over ruime parkeer mogelijkheden en door een goed opgezette indeling word je snel geholpen.

Onze medewerkers adviseren je graag, zodat je verzekerd bent dat je met het juiste en mooiste vuurwerk thuis komt.
Wij wensen iedereen alvast een fijne jaarwisseling.

Naast vuurwerk zijn oliebollen niet weg te denken bij de Oud en Nieuw traditie. voor iedere klant hebben wij een gratis oliebol. De lekkerste oliebollen komen natuurlijk van Oliebollerie Oosthuizen. ook makkelijk te bestellen via de website: http://koggehoornshop.nl/